2011. január 23., vasárnap

A Magyar Kultúra napja kicsi Délegyen

Ilyen volt. . .

. . .és a felszólításra a tulajdonos elvitette a szemetet. . .

Örülünk neki!

.


Január 22.-én szombaton délben a Kölcsey Művházból hazafelé tartottunk, de útközben meg kellett állnunk néhány percre, mert úgy éreztük, hogy az elénk táruló látványt meg kell örökíteni. Kultúra napja ide, kultúra napja oda, azért ez nem semmi. . .kicsi Délegyházán.
Ha szegény Kölcsey gondolta volna, hogy a délegyháziaknak csak a "balsors" jut. . .

2 megjegyzés:

  1. Ingyenes a szemétszállítás, mégis újra megteltek az illegális szemétlerakók Kaposváron. Még egy hónapig sem tartott a rend. A városban, decemberben több tonna szemetet szállíttatott el az önkormányzat. Ez két millió forintba került. Úgy tűnik hiába takarítottak, az illegális lerakók ugyanis újra megteltek. A szakemberek értetlenül állnak a helyzet előtt, a városban ugyanis évek óta ingyenes a szemétszállítás.

    Látjátok, ilyen néhány Magyar ember.

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Fényképész Hölgy/Úr!

    A fényképeken látható szemétkupacok magánterületen vannak. Hivatalunk jogszerű eljárás keretében megbírságolta az érintett tulajdonost és felhívta a figyelmét, hogy amennyiben önként nem teszi rendbe a területet, úgy költségére a szemetet Hivatalunk elszállíttatja. A felszólításban foglalt határidő még nem telt el.

    Községünkért és a tiszta környezetért érzett aggodalmát köszönöm.

    A szemetet összefüggésbe hozni a Magyar Kultúra Napjával, illetve a Himnusz jellegzetes kifejezésével nem ízlésem szerint való.

    Tisztelettel: Dr. Riebl Antal polgármester

    VálaszTörlés